MR. HAZ TACOBAR

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 37 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr. Haz Tacobar. Meer weten? Ontdek meer

29 apr 2022 om 8:28 Nachos, patatas bravas en twee keer taco’s besteld voor €35. Het was zo weinig dat we nog erge trek hadden erna. Nachos zat echt benedenmaats weinig op dat het gewoon tortillachips was. Twee mini tacos en een microbakje aardappelen.
25 jan 2022 om 21:37 Zompige taco’s, brem zoute aardappelen en meeeeega lang moeten wachten tot bezorging. Bijna sneller om zelf je taco’s te halen in Mexico
11 jan 2022 om 22:06 Heel erg smaakvol
2 sep 2021 om 19:42 Was heerlijk
19 jun 2021 om 21:17 Should clearly state every order comes with two tacos. Double the cost and threw half away. The veg black bean tacos were very plain and could easily make with canned beans at home
2 mei 2021 om 14:31 Erg lekker gegeten en goede vlotte bezorging
11 mrt 2021 om 11:55 Taco's vooraf besteld voor een verjaardag. Mooi pakket om thuis vers af te maken. Echt heerlijke smaak-combinaties en goede ingredienten. Een aanrader voor een leuke Taco-tafel avond!
8 nov 2020 om 12:45 Matige tacos, zogenaamd pittige no chicken die helemaal niet pittig was. Zwaar over-priced voor wat je krijgt ook nog
2 nov 2020 om 8:08 Food was alright, little different from what I am used to with the Cochinita Pibil, but taste was good. But, very expensive for what you get and especially because they only have me three tacos instead of four
9 okt 2020 om 20:38 Delicious! Loved my tacos and patatas bravas. Thought the tacos were overpriced but otherwise great